ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Φωτογραφοι Ηρακλειο Κρητης
Ακόμη και σήμερα, στην Ελλάδα, διατηρούμε ήθη, έθιμα και παραδόσεις που κρατάνε από τους γονείς και τους παππούδες μας και χάνονται πολλές φορές στα βάθη του χρόνου. Είναι έθιμα συνδεδεμένα με την θρησκεία μας, εξακολουθούν να δίνουν αυτό το «ιδιαίτερο» χρώμα και ιδίως σε επαρχιακές πόλεις και χωριά τηρούνται πιστά.

Next Day

Φωτογραφια Γαμου Ηρακλειο Κρητης

Είναι μόνο της μόδας ή υπάρχουν και “σοβαρότεροι” λόγοι για να κάνει ένα ζευγάρι Next Day φωτογράφηση;  Η αλήθεια είναι πως μια φωτογράφηση Next Day (που σε καμία περίπτωση δε γίνεται όντως την επόμενη ημέρα…) βοηθάει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα και στο υλικό φωτογράφησης ενός γάμου.

 Η περίπτωση Next Day από μόνη της είναι κάτι το ωραίο. Το ζευγάρι μπορεί σε συννενόηση με τους φωτογράφους, μετά το γάμο τους, να πάνε σε ένα όμορφο μέρος. Καλό θα ήταν το ζευγάρι να είναι με νυφικό και κοστούμι, αλλά ακόμα κι αν αυτό δημιουργεί πίεση στους νεόνυμφους, μπορούν να βάλουν κάτι όμορφο και άνετο και πάλι να γίνει φωτογράφηση.

 Ενώ, όπως είπαμε πιο πάνω, το όνομα της δηλώνει ότι προγραμματίζεται την επόμενη μέρα του γάμου, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί χωρίς περιορισμό, οποιαδήποτε άλλη μέρα μετά τον γάμο. Η τοποθεσία της φωτογράφησης (location) αποφασίζεται από κοινού από το ζευγάρι και τον φωτογράφο. Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε ιδέες ανάλογα με τα γούστα σας, πχ. βουνό ή θάλασσα, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα μέρος πιο προσωπικό, όπως εκεί που δώσατε το πρώτο σας φιλί ή εκεί που έγινε η πρόταση γάμου.

Φωτογράφιση φαγητών

Λένε πως η όρεξη περνάει πρώτα από όλες τις αισθήσεις πριν καταλήξει στο στομάχι. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζετε και γνωρίζουμε πολύ καλά. Παρέχουμε υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες φαγητών για το νέο σας μενού, για την προώθηση τους σε ταμπέλες, καταλόγους, μενού, ιστοσελίδες, efood και facebook κοινωνικά δίκτυα και σε όποια άλλη χρήση εσείς θέλετε

Η φωτογράφηση φαγητών και ποτών γίνεται από ειδικούς φακούς και φωτισμό για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε με λεπτομέρεια τις δημιουργίες σας Ένα από τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας του κάθε χώρου είναι κ η εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Σε αυτό το βασικό στοιχείο έρχεται η εμπειρία μας για να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας. Η πρώτη εικόνα που σχηματίζει ο πελάτης προτού επισκεφτεί τον χώρο σας είναι πάρα πολύ σημαντική και ειναι αυτη που θα τον παρακινήσει να μπει στο κατάστημα σας

Φωτογραφία Γάμου

Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση του γάμου σας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια των αναμνήσεων σας. Υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι γάμου που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα τους αυτόν που θα αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τις σημαντικές αυτές στιγμές της ζωής σας .

Προσπαθήστε να εκπαιδεύσετε την αισθητική σας.

Ο φωτογράφος γάμου κρίνεται για την ευρηματικότητα, το προσωπικό ύφος, την αναζήτηση του φωτισμού και των πιο προσωπικών κάδρων μα πάνω απ’ όλα την εμπειρία και τη “ματιά” του. Έχοντας ως κεντρικό άξονα τη φωτογραφία γάμου θα πρέπει να εξετάζετε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την οργάνωση, την επαγγελματική κατάρτιση και την αισθητική αντίληψη που διαθέτει ο κάθε φωτογράφος γάμου.

Μόλις αποφασίσετε την ημερομηνία του γάμου ή της βάπτισης καλό θα είναι να ξεκινήσετε την αναζήτηση του φωτογράφου και βιντεολήπτη, για να αποφύγετε την πιθανόν απογοήτευση να μην υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία από αυτούς που θα θέλατε να συνεργαστείτε .

Ιδανικά, ορισμένους μήνες πριν τον γάμο θα ήταν καλό να έχετε κάνει ένα πρώτο ραντεβού να γνωριστείτε και να συζητήσετε τις ανάγκες σας, αλλά και να δείτε δείγματα δουλειάς και της αισθητικής των φωτογράφων και να προχωρήσετε στο “κλείσιμο” της συνεργασίας όσο το δυνατόν πιο άμεσα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για highseason ( Απρίλιος – Οκτώβριος).

Απογοητευόμαστε πολύ και οι ίδιοι όταν γνωρίζουμε ζευγάρια, που υπάρχει χημεία μεταξύ μας ή έχουμε ήδη φανταστεί την φωτογράφηση τους και τελικά αδυνατούμε να τα αναλάβουμε λόγω μη διαθέσιμης ημερομηνίας.

Studio A14

logo 100

Studio A14

Με αργά και σταθερά βήματα, με συστηματικές επενδύσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, η μικρή επιχείρηση παραγωγής διαφημίσεων της δεκαετίας του ΄80 εξελίχθηκε σε μια πρωτοπόρο εταιρία στον τομέα της διαφήμισης, δημιουργίας και παραγωγής ταινιών μικρού μήκους.